Procopia's ervaren productieteam zorgt voor een perfect gedrukte thesis

doctoraten & thesissen

Procopia produceert elk jaar 
meer dan 350 doctoraten


Beste doctorandus, scriptieschrijver of student met eindwerk,

Wij weten dat uw thesis veel denkwerk, energie en wellicht ook zweet heeft gekost. Nu het helemaal klaar is, rest enkel nog het drukken. Dat willen wij graag voor u doen - met grote zorg en vakmanschap.
In elke fase van het druk- en productieproces kunnen wij u helpen met professioneel advies en praktische assistentie.

We kijken er naar uit u te ontmoeten.

Hartelijke groet van Roland en Veerle 

VIA ONZE ONLINE EDITOR

 Registreer je nu

KLASSIEKE PROCEDURE (samengevat)

1. offerte

. wij bezorgen u meteen een vrijblijvende offerte.

2. pdf-bestanden

U bezorgt ons de pdf-bestanden van de inhoud, de pdf van de cover en een lijst van de kleurpagina's, daarmee maken wij een proefdruk.

3. proefdruk

Grondig nalezen en waar nodig verbeteren van de proefdruk is cruciaal! Wij kunnen enkel drukken wat u ons bezorgd heeft.

4. definitieve druk

Na de aangepaste proefdruk geef u ons formeel en onherroepelijk uw 'goed voor druk', waarna wij de productie met zorg en vakmanschap opstarten.

5. aflevering

De boeken worden persoonlijk opgehaald en contant betaald. Verschillende vormen van facturatie zijn mogelijk, met of zonder bijdrage van universiteit of faculteit. Hierover maken we vooraf duidelijke afspraken.

TIMING

Weet dat het ganse drukproces ongeveer 5 werkdagen in beslag neemt (1 à2 voor de proefdruk en 3 voor de definitieve druk) en dat dit niet verkort kan worden - kwaliteit heeft zijn tijd nodig.

Trek ook voldoende tijd uit voor de meest cruciale fase: het nalezen van de proefdruk. Immers, eenmaal u uw goedkeuring voor druk heeft gegeven, is er geen stap terug.

UNIVERSITAIRE SPELREGELS

Elke universiteit heeft bijzondere voorschriften en regels voor de opmaak en het drukken van doctoraten. Procopia is vertrouwd met die regels en zorgt ervoor dat u helemaal in orde bent. Procopia  kan u helpen om alles strikt volgens het boekje te doen.

OFFERTE

Om meteen een offerte te maken hebben wij enkel het aantal pagina's, het aantal kleurpagina's en het aantal gewenste boeken nodig.

OFFERTE AANVRAGEN

GRATIS HANDLEIDING

Via deze link vindt u een duidelijke handleiding met alle stappen en aandachtspunten voor de opmaak en productie van uw doctoraatsthesis of eindwerk.


email